DANUBIO je restaurace charakterizována vynikající moderní českou kuchyní, mezinárodní kuchyní i steaky pod vedením zkušeného šéfkuchaře a perfektním servisem vysoké úrovně. V naší restauraci si zakládáme na výhradně čerstvých surovinách té nejlepší kvality a dodržování originálních receptur. Tyto zásady ve spojení s kulinářským uměním šéfkuchaře a dokonalou péčí obsluhy restaurace dělají z návštěvy DANUBIA skvělý gurmánský zážitek.
Náš šéfkuchař uplatňuje své bohaté zkušenosti, které nasbíral například v renomovaných restauracích. Získal také ocenění Gourmet Challenge a několikrát se stal mistrem republiky v grilování v soutěži National Grilling Challenge.
Noodle Bar Sukhothai je autentické asijské bistro pojmenované podle thajského města Sukhothai, což v překladu znamená “Úsvit štěstí”. Nabízí kvalitní a poctivou asijskou fusion kuchyni připravenou na woku přímo před zraky hostů thajským šéfkuchařem Suchao Huaweiem. V Sukhothai si můžete pochutnat na čerstvých nudlích i smažené rýži. Z nudlových specialit podáváme klasické thajské nudle Pad Thai či Pad Sen nebo naši specialitu Sukhothai noodles. Nabízíme také typickou japonskou specialitu, smažené nudle Udon. Sukhothai uspokojí i milovníky salátů, v nabídce máme například thajský Lab Kai nebo indonéský vegetariánský salát Kado Kado.
V OLIVE Food si zakládají na čerstvých surovinách té nejvyšší kvality a původních postupech. Vášní je kvalitní koření a čerstvé bylinky, které našim jídlům dávají originální a nezapomenutelnou chuť. OLIVE Food vaří středomořskou kuchyni, od tuniské přes indickou až po izraelskou, kterou připravují kuchaři právě z těchto zemí. Tým kuchařů připravuje pokrmy pod vedením zkušeného tuniského šéfkuchaře MOMO. Chloubou OLIVE Food je prvotřídní hummus, pečlivě připravovaný podle originální, tajné izraelské receptury staré 40 let. Jeho jemná, vyvážená, lehce pikantní chuť je až návyková a vychutnat si ho můžete v několika úpravách jako oběd či vydatnou svačinu.
Podívat se na web