13. června 2024
Od pondělí se naše nabídka obědů rozšiřuje o lahodné polévky. Všechny naše polévky jsou bezmasé a připravované z čerstvých a kvalitních surovin, které dodají va...
Přečíst více10. května 2021
Na dnešek jsme si pro vás připravili recept na výborný Indonéský rendang od našeho šéfkuchaře Mina. Pokud budete chtít tuto dobrotu ochutnat, pak si jí můžete o...
Přečíst více10. února 2021
Nedávno jste v anketě hlasovali o dalším rozšíření naší oblasti. My vám teď s radostí můžeme oznámit, že jsme vás vyslyšeli a začínáme rozvážet i na Pankrác!
Přečíst více11. prosince 2020
Kurýrů, jídla i energie máme dostatek, a tak jsme se rozhodli do toho konečně praštit a otevřít novou lokalitu, na kterou dosud naše síly nestačily. Od tohoto t...
Přečíst více24. března 2020
O hladové krky jsme doposud pečovali pouze v širším centru Prahy. Odteď budeme uspokojovat vaše chuťové pohárky ještě dál – od Vršovic přes Smíchov až po Holešo...
Přečíst více16. března 2020
Preventivní opatření v souvislosti s koronavirem společností OLIVE Food s.r.o. a Ordr s.r.o.
Přečíst více15. srpna 2019
Karlínu a Libni zdaleka se vyhni? A just ne! Naopak, máme namířeno přímo tam.
Přečíst více22. dubna 2019
Gejzír chutí, nebe v puse a porce jako hrom!
Přečíst více3. března 2019
Plastu už je všude dost. Proto jsme se rozhodli, že na to půjdeme zeleně ♻️
Přečíst více17. února 2019
Máte chvilku a máte nás rádi? Pak by nám udělalo radost, kdybyste pro nás hlasovali v Zonky Innovation Awards.
Přečíst více16. ledna 2019
Máme pro vás svačinu, která naplní nejen vaše břicha, ale i ty nejtajnější chuťové touhy.
Přečíst více19. prosince 2018
Spokojená břicha, veselé chuťové pohárky a co nejméně výčitek z bujarého mlsání. To vám přejeme nejen na nadcházející svátky, ale i do nového roku 2019!
Přečíst více30. října 2018
Exotické Pad Thai to mezi všemi objednávkami v Ordru vyhrává na plné čáře. V čem vězí kouzlo našeho bestselleru? A zvládnete si ho připravit i doma?
Přečíst více18. října 2018
S pořádajícím spolkem AutoMat jsme zajedno: více kol, méně aut a pokud možno eko provoz! Proto jsme na Zažít město jinak nemohli chybět.
Přečíst více6. října 2018
Fast food a polévky z pytlíku patří minulosti. My známe lepší způsob, jak zahnat ukrutné volání prázdného žaludku. Jmenuje se Ordr!
Přečíst více12. září 2018
Letošní prázdniny nás doslova vypekly. Na naše kurýry si ale jen tak nějaké vedro nepřijde!
Přečíst více10. srpna 2018
Najít skvělou práci se poštěstí jen málokdy. Naši kurýři jsou z těch, co si libují! Přečtěte si, proč je život v sedle tolik baví.
Přečíst více29. června 2018
Komu by snad v tomhle vedru lahodila těžká jídla? Čtěte, jaké odlehčené letní recepty jsme vymysleli do našich krabiček.
Přečíst více26. června 2018
Vítr v zádech, kilometry v nohách, nad hlavou slunce a v batůžku svačinka. Mrkněte na důvody, proč má kurýr život jako pán.
Přečíst více7. června 2018
Jarda Civín jezdí s Ordrem od začátku, dnes má pod palcem celý rozvoz. Kdo jiný by nám mohl prozradit, jak to tam chodí!
Přečíst více18. května 2018
Chřestová mánie posedla celou republiku. A my nemůžeme zůstat pozadu! Čtěte, co bude tento týden v nabídce.
Přečíst více10. května 2018
Pořídili jsme si Ofyr! Díky našemu novému grilu můžeme začít do krabiček připravovat jídlo, které voní prázdninami.
Přečíst více19. dubna 2018
Náš šéfkuchař Daniel Beneš dobře ví, jak na skvělé jídlo. Mrkněte na rozhovor o tom, jak se mu vaří do krabiček a co má v plánu zařadit do letní nabídky.
Přečíst více3. dubna 2018
I kdyby třeba padaly trakaře, Ordr vám zazvoní před dveřmi rychlostí blesku.
Přečíst více23. března 2018
Hladové žaludky Pražanů plní Ordr už čtvrtým rokem. Oblíbená rozvážková služba je od roku 2018 v rukou majitelů konceptu Olive Food, kteří v kvalitním stravován...
Přečíst více12. ledna 2017
Jarda Civín je v Ordru od jeho založení. Z pozice kurýra se vypracoval až na City Managera. Přečtěte si jeho zkušenosti s logistikou.
Přečíst více4. ledna 2017
Sušené maso zažívá boom nejen ve světě. V posledních dvou letech se obliba této zdravé pochoutky značně zvýšila a tak není divu, že vznikla řada nových značek.
Přečíst více4. ledna 2017
Filip Říha je kokosový nadšenec. Z Thajska a Srí Lanky vozí do Čech mladé kokosy a prémiové kokosové produkty. Říkají si Mladý kokos a od ledna 2017 obohatí i j...
Přečíst více15. listopadu 2016
Největší změnou, kterou jsme s novým konceptem zavedli, je nabídka chlazených pokrmů. Důvodem není fakt, že bychom to nezvládli logisticky, ani nic jiného. Důvo...
Přečíst více17. října 2016
V Ordru jsme vždy chtěli jít jen a pouze kupředu. Proto jsme se rozhodli, že si na pomoc vezmeme po dvou letech znovu We Deliver Taste a pozměníme koncept naší ...
Přečíst více7. července 2016
Martin Štangl je šéfkuchařem v Esce, se kterou už dva měsíce spolupracujeme na rozvozu svačin. Popovídali jsme si s ním o tom, jak to u něj v restaurací chod...
Přečíst více2. června 2016
Go west, zpívá se v největším hitu popové kapely Pet Shop Boys. Na západ tedy míříme i my v dalším díle našeho seriálu, kde se díváme na rodné listy našich jíde...
Přečíst více24. května 2016
Z Evropy se přesuneme v našem seriálu na východ. Asie! To je ten světadíl, který momentálně hýbe světovou kuchyní. Ještě donedávna v našich končinách platilo, ž...
Přečíst více19. května 2016
V prvním díle našeho seriálu, kdy se vydáváme po stopách jídel, která v Ordru vaříme, nepůjdeme nikam daleko. Zůstaneme na starém kontinentě, protože právě v Ev...
Přečíst více9. května 2016
Na konci dubna a minulý týden jste si u nás v Ordru mohli objednat hned několik nových jídel. Valná většina z nich byla s exotickým původem, například hovězí re...
Přečíst více14. prosince 2015
Pro kolemjdoucí jsou kurýři z Ordru pořád tak trochu vesmír. I když jezdí podle pravidel, policie je po očku sleduje – jako by nevěděla, kam je zařadit. Každá m...
Přečíst více25. listopadu 2015
Naše speciální nákladní cargo kola jsme vám už jednou představili. Dnes se ale podíváme na to, jak vůbec taková kola vznikla. Ptáte se, kým, kde a kdy byla vymy...
Přečíst více18. listopadu 2015
Kuchař začíná už kolem 5 hodiny ráno. Postupně přicházejí další - pomocníci, vedoucí směny, zákaznická podpora a kurýři. V kuchyni Ordru to funguje stejně jako ...
Přečíst více11. listopadu 2015
Tvrdí světoznámý americký kuchař Anthony Bourdain. Zdravý, sterilně připravený pokrm mu připadá nudný. Jídlo, stejně jako život, s sebou podle něj musí přinášet...
Přečíst více19. října 2015
Poslední tři měsíce jsme zkoumali vaše uživatelské návyky a připravili nový web, který je hezčí, s vychytaným obsahem a rychlejší. Nechybí blog, přehlednější pr...
Přečíst více12. října 2015
„Průměrně vozí jídlo za 7 minut? Tomu nevěřím, není to možné.” S tímto názorem se u lidí, kteří Ordr nikdy nevyzkoušeli setkáváme celkem často. Jak se nám to ko...
Přečíst více29. září 2015
Číšník v madridské restauraci by se hodně zapotil, pokud byste se dožadovali španělského ptáčka. Bodejť by ne, tento název ve Španělsku nikdo nezná. „Řekni mi, ...
Přečíst více